Новини от сайта

Явяване на неположени изпити от предходни учебни години

 
Снимка на Администратор Moodle
Явяване на неположени изпити от предходни учебни години
от Администратор Moodle - понеделник, 21 октомври 2019, 10:54
 

Уважаеми колеги,

През м. ноември и декември всички титуляри по дисциплини ще имат дати, на които може да се явите на неположени изпити от предходни учебни години. Датите ще бъдат публикувани до 25.10.2019 г. (вкл.) в профилите на всеки преподавател в основния сайт на университета. Профил на даден преподавател може да достъпите след търсене по неговото име, използвайки търсачката на сайта (бутон ). Следва да търсите информация за титуляря по дисциплината, а не за асистента. Ако не сте сигурни кой е титуляр по дисциплината, по която ще се явявате, бихте могли да направите справка във Вашия профил в университетската информационна система.

За да се явите на тези дати е необходимо да закупите индивидуален протокол от книжарницата на университета, да заплатите такса в размер на 40 лв. (дължима за всеки неположен изпит) във Финансово-счетоводен отдел (каб. 231) и да заверите протокола във фронт офиса (каб. 214, 215, 216) или Център за магистърско обучение (каб. 114) преди изпита.

Ако имате допълнителни въпроси, може да се обърнете към Вашия инспектор. Координати за връзка с инспекторите учебна дейност са налични на следните адреси:

» за студенти, обучаващи се в ОКС "бакалавър";

» за студенти, обучаващи се в ОКС "магистър".

Екипът на ЦЕДО Ви желае успешна подготовка!